Blog

kokonoko

Koko Noko zomer 2019

04.02.2019

Had je dit weekend ook een beetje een lentegevoel? Ik zit eigenlijk al helemaal in de voorjaarsmodus. Zal de lente gaan beginnen? Pleasssseeee! Ondertussen stort ik me gewoon in de nieuwe lente- en zomercollecties! Het leuke van een nieuw seizoen is vaak ook dat er weer allerlei nieuwe merken gelanceerd worden. Afgelopen jaar is het nieuwe kindermodelabel Koko Noko op de markt gekomen. Kijk je mee?

Let’s meet Koko Noko

De naam alleen al vind ik zó leuk, deze is zoals je misschien al wist, afgeleid van de kokosnoot. Het nieuwe merk is voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar (maten 56 t/m 128) en wordt neergezet als vernieuwend merk voor de ‘wereldburgers van de toekomst’. De kids van nu kunnen rekenen op toffe outfits met hippe designs, verrassende prints, vrolijke kleuren en fijne stoffen.

Koko Noko is eigenwijs en nieuwsgierig en neemt de kleintjes mee op ontdekkingsreis. Het nieuwe merk is ontwikkeld door het ervaren Nederlandse familiebedrijf Van Gennip Textiles, ook bekend van Dirkje en DJ Dutchjeans.

De meisjes kunnen aankomend seizoen flaneren in te leuke setjes, een pittig kleedje met een bijpassende legging. De skinny jeans vind ik zelf ook te gek. Is het heel raar dat ik zo’n broek eigenlijk wel voor mezelf zou willen hebben?! De coole boys kunnen gekleed in comfy jogging broekjes en stoere jeans. Ik vind de jumpsuit met denim effect voor de jongens ook zo tof. En ook altijd erg fijn, de kleding is heel betaalbaar. Waar shop je Koko Noko online of in de winkel? Bij www.kamielenco.be!

Shop hier de nieuwste Koko Noko zomercollectie

Voeg commentaar toe

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram