Blog

e5782e0d-29c4-43eb-b8b8-2cc84b4ece83

Liewood badcape voordelen

12.06.2018

Twee knuffelkonijntjes (badcapes) van Liewood getest door Billie en Wolf: geschreven door Charlotte Dejan!

Wolf en Billie waren super blij om deze prachtige Liewood badcape Rabbit uit te testen voor Kamiel en Co!

Hier volgt onze ervaring:

De badcape is vervaardigd in het zachtste biologische katoen en oogt super cute. Wij hebben de handdoek al gebruikt in het zwembad, thuis na een warme douche en na een zalig schuimbadje! Voor alle gelegenheden een super aangename cape!

De cape is 100 x100 cm groot, zodus ideaal voor de allerkleinsten én de iets grotere kindjes! Beide kunnen lekker lang plezier beleven aan dit konijntje dankzij deze grote afmetingen.

Wij raden deze handdoek zeker aan en hebben als mama en papa genoten om onze vers gewassen konijntjes te knuffelen in hun snoezige cape!

Dit is ook een ideaal geboortecadeau voor een gezin waarin meerdere kindjes zijn. Niet alleen de kersverse baby maar ook de broer of zus heeft er iets aan!

Nog even ter herinnering:

Ethisch ondernemen is een must voor Liewood. Ze willen het milieu zo goed mogelijk beschermen en kiezen daarvoor resoluut voor organisch textiel. Hun textielproductie vindt plaats in India, waar ze samenwerken met gecertificeerde leveranciers. Ook hun werknemers worden dus goed gesoigneerd. Want jouw dochtertje of zoontje wil toch ook een eerlijk loon in eigen land of niet?!

Hier koop je de eerlijke producten van Liewood met 10%

Voeg commentaar toe
a1c5487f-8b7e-458e-8264-466a9274854d

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram