Blog

liewood zwempakje leo beige kamielenco

Liewood zonnehoedjes en zwemgerief

22.01.2019

Dit Liewood zonnehoedje Gorm biedt de perfecte bescherming aan je baby als de zon schijnt. De zonnehoed komt iets langer in de hals en beschermt dus ook de schouders tegen de zon. Dit zonnehoedje houdt de UV stralen tegen en is 100% UV beschermend. De schattige zonnehoed heeft een goede pasvorm zodat het zonnehoedje mooi op het hoofdje van je baby blijft staan.

De Liewood Gorm zonnehoed is beschikbaar in de maten: 6-12 maand (46 cm) en 1-2 jaar (48 cm) en 3-4 jaar (51 cm) en is gemaakt uit 100% katoen en Oeko-Tex gecertificeerd.

Dit Liewood hoedje zal een glimlach op de gezichten van voorbijgangers toveren. Helemaal door de twee schattige, kleine oortjes aan de bovenkant. Laat de zonnige dagen maar komen!

Bekijk hier ook even de Liewood zwempakjes en de Liewood zwembroekjes voor jongens en meisjes. Maak je kleintje klaar voor de zomer met de nieuwe Liewood zwemlijn. Het Liewood zwemgerief is gemaakt in strechty oeko-tec materiaal dat je kindje beschermt tegen UV stralen en dit met de hoogste UV beschermingsfactor factor 50+.

Laat je kids zich maar amuseren in het zwembad, op het strand om in je tuin in deze prachtige Liewood zomerprintjes. Happy Summer!

Sneak preview van Liewood zwemmen?

Voeg commentaar toe
liewood zwembroekje cats rose elise kamielenco
liewood gorm zonnehoed little dots mint
liewood otto zwembroek dots rusty kamielenco
liewood gorm zonnehoed little dots rose

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram