Blog

FC_LB_499

Lily Balou zomer 2018

02.01.2018

De nieuwe lente- en zomercollectie van Lily Balou is dit keer een heel blije collectie om bij weg te dromen. Ontdek snel de toppers van dit Belgische merk in de winkel of in onze webshop. Het zijn ook dit seizoen trendy kleertjes die super comfortabel zitten: broeken zonder knopen en ritsen, hemdjes die je niet hoeft te strijken, zwierende jurkjes die je elke dag kan dragen maar ook op een feestje,…

Lily Balou zomer 2018 is gebaseerd op de thema's: palm leaves, cactus, jungle, surfers, lemons. Dus vlotte kleurtjes zoals geel, groen, kobaltblauw, wit, mint, ... Ook dit jaar zijn de jurkjes in tetra-materiaal helemaal nieuw en lekker zacht en comfortabel in dragen en voor de portemonnee!

De ontwerpster Anne startte in 2009 met Lily Balou, maar ontwerpt nu ook het nieuwere en prijsgunstige Liv + Lou. Deze stuks zijn minder geschikt voor feestjes, maar ideaal om buiten in alle vrijheid en comfort te spelen! Het staat voor eigentijdse basics in geweldige en levendige kleuren uit het zachte biologische materialen.

De stuks van Lily Balou zomer 2018 kunnen ook perfect gecombineerd worden met de hippe kwalitatieve Condor kniekousen.

FC_LB_269
FC_LB_815

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram