Blog

linea mamma baby_enl.jpg

Linea Mamma Baby

10.11.2016

Linea Mamma Baby door Anika Mertens

Badtijd.. even ademhalen voor mama!

Kinderen moeten zich vuil kunnen maken.Dit hoor je wel eens vaker zeggen. En ik ben het er zeker mee eens, maar toch kan het heerlijk zijn om na een dagje buiten in de tuin te ploeteren en spelen, die zwarte monstertjes in bad te steken. Want niets is zo leuk voor een mama, om s ’avonds  voor het slapen gaan nog even samen in de zetel te knuffelen en eens te snuffelen aan die vers gewassen kopjes! En die ruiken bij ons naar de Doccia shampoo van Linea Mamma Baby. Ook al zijn de oudste kids geen baby’tjes meer, door dat lekkere babygeurtje, zetten we de tijd voor heel even stil en zijn ze gedurende één tekenfilmpje weer even mijn kleine knuffelbeertjes tot de klok bedtijd tikt!

Na een dag buiten spelen is ook de vermoeidheid van de partij en een bad vol met heerlijk warm water laten lopen, kan dit voor even doorbreken. Een beetje shampoo in het water zorgt voor een wit sneeuwtapijt in het bad, en dat verdubbelt de waterpret! Kindjes die heerlijk spelen in bad en mama die voor heel even weer kan ademhalen.

Maar hier thuis is het niet altijd vanzelfsprekend te kiezen wat we in het bad doen. Een zoon met een gevoelig huidje en een dochter met lange haren die makkelijk knopen. Tot er mij werd voorgesteld de producten van Linea Mamma Baby uit te proberen. Speciaal voor kinderen ontwikkeld en zonder schadelijke of irriterende stoffen.  Wel.. badtijd was nog nooit zo leuk. Misschien voor de kinderen niet zo een groot verschil, maar voor mama des te meer. Zwarte monstertjes worden omgetoverd tot zachte, heerlijk geurende kindjes met zachte, glanzende haartjes. En zonder irritaties achteraf vooral.

Terwijl de oudste twee hun momentje in de zetel hebben gehad en in hun bedje gedoken zijn, is het nu de beurt aan de kleinste spruit des huizes om te genieten van haar solo-badje. In tegenstelling tot de oudsten, is zij wel nog echt een baby’tje en wordt dus ook zij heerlijk ingezeept met Doccia shampoo, vooraleer ze haar tummy tub induikt. Om er vervolgens uit te komen als een zachte baby met een heerlijk fris geurtje. Haartjes wassen stelt bij haar nog niet zo veel voor, maar uit ervaring weten we dat dat vanzelf wel komt.

Haartjes kammen de ochtend nadien verloopt zonder ai, ieuw, auw mama, dankzij de Balsamo van Linea Mamma Baby. Knoopjes in de haren zijn verleden tijd of toch bijna. Je moet ze wel twee keer wassen, eerst de shampoo en dan de balsem, maar dat nemen we er graag bij! En zo duurt de badtijd voor de kinderen net dat tikkeltje langer!

En na een goede nachtrust, allemaal weer klaar om zich vuil te maken!

 

Voeg commentaar toe

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram