Blog

nattou lapidou sfeer kamielenco

Ben jij op zoek naar een Nattou knuffel?

15.01.2019

Ben je op zoek naar een extra grote doudou? De Nattou maxi doudou Lapidou zal vertroeteld worden door je kleine schat!

De Lapidou kan ook gebruikt worden als handpopje. Deze doudou van polyester is machinewasbaar. De afmetingen zijn 65 x 40 cm en zijn wasbaar op 30°C.

Het eerste vriendje van uw baby, een knuffel die uw baby de hele dag gezelschap houdt bij het spelen en slapen, tijdens zijn ontdekkingstochten en verdrietige buien.

De kleinsten onder ons zijn vooral bezig met de wereld ontdekken. Dat doen ze zowel door jou zorgvuldig te bekijken, als door goed om zich heen te kijken. Dit alles kost veel energie en moeite. Daarom zijn de zachte speeltjes van Nattou gemaakt om, samen met jou, bij te komen van een indrukwekkende speeltijd. De knuffels laten jouw baby heerlijk slapen. Doordat ze dicht bij hen liggen, voelt jouw kind zich nooit alleen en heeft je kindje altijd een prettig gevoel. Nattou heeft de mooiste knuffels ontworpen die nu leuk zijn en later als een fijne herinnering aanvoelen. Doordat ze van goede kwaliteit zijn, gaan ze niet snel stuk. Jouw zoon of dochter kan daarom helemaal zijn gang gaan, Nattou kan goed tegen een stootje. Laat jouw kind ook heerlijk slapen of spelen door een knuffel met Nattou. Simpel, maar effectief.

Naast de Lapidou knuffels, zijn er nu ook zeer sterke siliconen fopspeenkettingen en leuke lampjes die tot 12 uur branden.

De Nattou fopspeenkettingen worden geleverd met een handige clip en zijn eenvoudig op de kleding aan te brengen (heeft tandjes om het wegtrekken te verhinderen) en ze zijn volledig BPA-free.

De Nattou lampjes zijn gemaakt van kindvriendelijke silicone en zijn BPA vrij. Dit zachte lampje voor de baby heeft vele voordelen:

  • De lamp gaat aan als de baby huilt
  • Is voorzien van 7 verschillende kleuren
  • En vier verschillende licht sterktes
  • Door de lamp te bewegen verandert de lamp van kleur
  • Gaat op LED verlichting
  • Voelt zacht aan
  • Gemaakt van kindvriendelijke silicone
  • Tot 12 uur autonomie
  • Oplaadbaar met usb

De lieve lamp heeft vele voordelen en omdat de verlichting handig oplaadbaar is met de usb-stick kun je de lamp mee nemen op vakantie, of als je kindje uit logeren is. Het gewicht is 166 gram, en het konijn is 15 cm groot.

Hier shop je je Nattou Lapidou knuffel!

Voeg commentaar toe
nattou lapidou maxi doudou antraciet kamielenco
nattou lapidou maxi doudou kopergroen kamielenco
nattou lapidou maxi doudou kopergroen kamielenco1
nattou nachtlamp konijn
nattou-lapidou-fopspeenhouder-koraal-kamielenco

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram