Blog

nomi eetstoel nature oiled white04_enl.jpg

Nomi eetstoel by Evomove

08.01.2016

Nomi by Evomove

Ontwerper van de wereldberoemde Tripp Trapp Peter Opsvik komt na 42 jaar met een nieuwe kinderstoel. Ontdek de Nomi, een veilige en comfortabele stoel met Scandinavisch design.

Kinderen zitten niet stil, dat weten we. En dat hoeft ook niet. Beweging is erg belangrijk, en ook aan tafel moeten kinderen de ruimte krijgen om heen en weer te schuiven. Ook Peter Opsvik is ervan overtuigd dat de mens tijdens het zitten zijn houding moet kunnen afwisselen, en dus actief blijven. Kinderen moeten gemakkelijk op en af hun eetstoel kunnen, draaien en hun ding in doen. Deze nieuwe kinderstoel, de Nomi, is daarop voorzien.

Net omdat kinderen zo veel bewegen aan tafel, is veiligheid dan ook een must. Opsvik vergelijkt kinderen met een rubberbal: beweeglijk, maar hij stuitert beter vanuit een stabiele basis. De Nomi-kinderstoel schuift naar achteren wanneer je kind zich afzet tegen de tafel, in plaats van achterover te kantelen.

Je kunt de Nomi kinderstoel vanaf de geboorte als relax gebruiken met een kuipzitje. Omdat de stoel superlicht is, zet je hem makkelijk in de woonkamer als wippertje. Nadien groeit de stoel helemaal mee met je baby. Vanaf dat hij kan zitten, kan ie mee aan tafel. Eerst met een babybeugel, daarna zonder. Verstellen gaat trouwens supermakkelijk, zonder gereedschap.

In 2014 werd Nomi bekroond met de internationaal erkende designprijs ‘Red Dot Award: Best of the Best’ en in 2015 werd hij in Nederland genomineerd voor de Baby Innovation Award. De stoel is bovendien beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten. Mix en match tot je een exemplaar hebt dat het best in je interieur past.


Voeg commentaar toe
nomi eetstoel nature oiled whitee0_enl.jpg
nomi eetstoel nature oiled whiter7_enl.jpg
nomi eetstoel nature oiled white9h_enl.jpg

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram