Blog

lascal-buggyboard-saddle-2

Meerijdplankje Lascal

21.03.2018

Meerijdplankje Lascal

Heerlijk is het als je zelfstandig met je beide kids op stap kan, zonder rekening te moeten houden met iemand.Niet met de oma, die last minute toch nog een klus moet doen, niet met de papa die plots opgeroepen wordt voor het werk.

Vijf voordelen van een meerijdplankje Buggyboard Lascal:

  • Buggyboard Lascal brengt veiligheid bij druk verkeer
  • Buggyboard Lascal helpt je als je gehaast bent of je kind te moe is om te stappen
  • Buggyboard Lascal is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar (tot 20kg)
  • Buggyboard Lascal kan uitgebreid worden met een Lascal Saddle (zadeltje om te zitten)
  • Buggyboard Lascal is universeel en kan aan bijna alle kinderwagens bevestigd worden (in tegenstelling tot het model van Joolz, Bugaboo, Stokke, ...) - makkelijk ook aan je plooibuggy te bevestigen als afwisseling

De BuggyBoard Lascal Maxi brengt veiligheid voor je kind op drukbezochte plaatsen en bij druk verkeer. Wanneer je kind te moe is om te lopen, of als je haast hebt, maakt de BuggyBoard Maxi het makkelijk voor jullie allebei.

De BuggyBoard Maxi is ontworpen om te koppelen aan de rechtopstaande buizen van een buggy of aan de horizontale buis tussen de rechtopstaande buizen bij een kinderwagen. Deze horizontale buis mag maximaal 31 - 54 cm breed zijn.

De koppelingen zijn zo gemaakt dat ze passen op vierkante, ronde en ovale buizen met een maximale omtrek van 22.5 cm. Voor de BuggyBoard Lascal Maxi is geen draaias nodig.

De BuggyBoard Maxi is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar of met een maximum gewicht van 20kg.De Buggy Board Lascal bevestigen is heel eenvoudig.

Voeg commentaar toe
BuggyBoard_1Saddle_10

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram