Blog

play and go opbergzak surf

Play and Go opbergzak Surf: getest en goedgekeurd

11.06.2018

Wat was het leuk om de Play and go opbergzak te winnen en natuurlijk ook te testen.


De Play and Go surf opbergzak is erg handig en heeft ook nog eens een ontzettend tof design. De stof voelt heel stevig en prettig aan. De 2 handvaten maken het makkelijk om de speelmat dicht te trekken.

Eerst hebben ze gebruikt als extra speelmat voor onze jongste dochter:

- Mat open leggen

- Speelgoed erbij en spelen maar

- Tegen bedtijd gewoon even aan de touwtjes trekken en in het park zetten en voila alles was meteen netjes opgeruimd.


De oudste gebruikte de mat om een hele collectie playmobil mee naar buiten te nemen. Die dag was het super warm dus werd er ook lustig met water gespeeld.

Geen probleem, door de waterafstotende stof langs de buitenzijde bleef de binnenkant van de speelmat droog.


Zand, verschrikkelijk vind ik het, maar ook die test heeft de speelmat goed doorstaan. Langs de buitenzijde valt het zand er goed vanaf als je de mat terug dicht trekt. Ook aan de binnenkant blijft zo goed als geen zand hangen.

De handige extra riem klikte ik vast aan de wandelwagen en hup terug naar huis. Geen gesleep met extra dekens en tassen. Luxe! Je kunt de riem natuurlijk ook gebruiken om de opbergzak over je schouder te hangen :)


Na al het gespeel met zand en water, in het gras, op het terras en af en toe een druppel drank die gemorst werd heb ik de mat in de wasmachine gestoken. Proper en nog steeds met frisse kleuren werd het dankbaar opnieuw in gebruik genomen.


Het enige minpuntje vind ik dat er geen "slotje" op het touw zit waar je de zak mee dicht trekt. Als je de touwen niet strak genoeg trekt of knoopt dan laten ze makkelijk los waardoor de zak terug open valt.

Geschreven door Claudia Penders: getest en goedgekeurd!

Voeg commentaar toe
20180606_100600(1)
20180606_100136(1)
play and go surf

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram