Blog

skip hop bath rinser

Skip Hop badmat

13.02.2018

Dagelijks ben je in de badkamer , dus je maakt veel kans dat ze dan ook graag spelen tijdens het badmoment! Maar het kan wel 's foutlopen: het gebeurt ons allemaal wel 's toch?! Je komt uit de douche of het bad en je glijdt uit. Nochtans kan je dit soort ongelukjes heel makkelijk voorkomen met de Skip Hop badmat Moby. Maak het je kindje en jezelf comfortabel tijdens badtijd met de hulp van Moby badmat in de vorm van een walvisje. De Skip Hop Moby badmat is gemaakt uit anti-slip materiaal dat voorkomt dat je kindje in bad uitglijdt. De Skip Hop badmat is een beetje opgevuld, zodat deze meer aanvoelt als een comfortabel kussen. De zuignappen onderaan zorgen ervoor dat de mat netjes op zijn plaats blijft, terwijl je kleintje rustig in het rond spat met de Skip Hop stack and pour buckets.

Met deze kleurrijke Skip Hop zoo emmertjes, kan je op een ideale manier de motorische vaardigheden stimuleren, en de emmertjes zijn makkelijk te grijpen door kleine handjes. Onderaan in de 5 emmertjes zitten drie verschillende patronen, die het water laten weglopen op een verrassende manier. Als de badtijd voorbij is, kan je ze makkelijk stapelen en wegbergen en ze blijven ook schimmelvrij! Ook de Skip Hop duncks zijn een aanrader omwille van het makkelijk reinigen.

Haartjes spoelen moeilijk? Met deze Skip Hop Moby Waterfall badschelp kan je alleen maar scoren! Hoe vervelend kan het zijn dat er water in de oortjes of oogjes van je kindje komt? Wel dit voorkom je met deze beker. Zet het zachte stukje vooraan op het hoofdje en als je er water uitgiet, loopt dit mooi naar beneden en niet meer in de ogen en oren. Deze schelp mag zelfs in de vaatwasser en ook deze schimmelt niet!

Wil je dze speeltjes dan ook nog 's netjes opbergen en laten uitlekken? Dat kan met de Moby Scoop and Splash bath organizer: na het baden, schep je het badspeelgoed in een vlotte beweging op, spoel je het af onder de kraan, en bevestig je de Skip Hop badopbergkit met zuignappen tegen de badkamertegels. Terug badtijd? Dan rits je het onderaan open en het bad vult zich met het speelgoed!

Waarom is Skip Hop ideaal als badspeelgoed?

1. PVC-vrij

2. phthalaten-vrij

3. schimmelvrij

4. compact op te bergen

5. makkelijk te reinigen

6. leuk design

7. goeie prijs-kwaliteit verhoudingVoeg commentaar toe
skip hop badorganizer
skip hop duncks
skip hop emmerjtes
skip hop moby badmat

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram