Blog

puzzle bad

Skip Hop rugzakjes en bordjes

18.09.2018

Skip Hop rugzakjes ken je zeker al, maar wij verrassen je graag met de laatste nieuwigheden van dit Amerikaanse merk!

De Skip Hop avocado stroller toy is een leuk activiteitenspeeltje om aan het autostoeltje van je oogappel te hangen. Het bestaat uit een velours avocado met een pit vanbinnen en je kan het speeltje sluiten met velcro.

Ook de Skip Hop silver lining cloud rain stick is een aanrader voor je liefste! Deze maakt het geluid van de regen, en dit in de vorm van een mooie witte wolf in pluche en kan gebruikt worden vanaf 3 maanden.

Voor in het badje kan je de Zoo count play bath puzzle van Skip Hop gebruiken! Tel en speel voor plezier in bad met deze tweezijdige Skip Hop badpuzzel.

Aan beide zijden pronken tekeningen voor twee puzzels in één, het aapje telt van 1 tot 4, bladzijdes drijven op het water of kleven aan de badrand, een speelring houdt de pagina’s bij elkaar.

Ook de Skip Hop Zoo paddle and go owl is een badspeeltje dat door het opwinden van zijn vleugels door het water peddelt. Het badspeelgoed is licht en klein, ideaal voor kleine handjes dus.

En tot slot is er de nieuwe Skip Hop Smart Plate and bowl: deze driedelige set van Skip Hop bestaat uit een bord met vakjes, kom en verwijderbare rand die helpt om het eten mooi op te scheppen. De kleine kom past perfect in het bord.

Dankzij de opstaande rand kan je peuter zelf eten zonder te morsen. De antisliplaag onderaan voorkomt glijden. Mag in de microgolfoven en vaatwasmachine.

Kiezen maar uit ons brede Skip Hop collectie en we zijn zeker: veilig is dit Amerikaanse merk en degelijk!
Hier vind je de leuke nieuwe bordjes van Skip Hop!

Voeg commentaar toe
skip hop bath puzzle
skip hop rain stick
skip hop zoo paddle and go owl
skip hop bord
skip hop unicorn

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram