Blog

squitos mug

Squitos anti-mug stickers

08.04.2018

De uitvinding van de eeuw !

Wat zijn Squitos anti-mug stickers en helpen ze echt?

Squitos is het mugwerende product dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen. Plak de guitige dierenstickers bijvoorbeeld op kleding, bedje of buggy en zo zijn de kinderen tot 72 uur beschermd tegen muggen. De stickertjes zijn 100% natuurlijk en bevatten geen DEET. Hierdoor is Squitos ook geschikt voor je baby. (0+)

De 24 stickers zitten verpakt in een handig blikje met zes verschillende leuke diertjes die jouw kindje zullen beschermen tegen die vervelende muggen. Billy de beer, Leo de leeuw, Olly de olifant, Ralph de wasbeer, Fritz de vos en Coco de kat maken het leuker, makkelijker en veiliger om de muggen op een afstand te houden. De geurcombinatie van eucalyptusolie en citronellaolie in de stickers houden de muggen tegen.

Een klant testte deze voor ons met het hele gezin!

Hier de familietest... na een hoop ellendige jeukende beten en zoemend geluid op de slaapkamer hebben we de olie van Duux eerst geprobeerd (citronella) in onze luchtbevochtiger... dit had echter niet zoveel effect...

Dan ben ik de plakkers beginnen gebruiken.. eerst subtiel op de zijkant van de cosleeper want er komt eerst toch een intense citronella geur van de plakker af in het begin. Dit had al goed effect maar toch nog de volgende dag een muggenbeet op zijn armpje en ik natuurlijk volledig vol...

Dan maar de plakker subtiel op zijn body geplakt.. en raar maar waar... geen nieuwe beten en geen gezoem !! Hij heeft er zelf geen last van en je kan de plakker gemakkelijk opnieuw kleven..

Want hey ! Niemand draagt dezelfde body 72uur.. Haha ! Ze blijven dus telkens goed plakken.

Hij is nog te klein om te diertjes natuurlijk te herkennen op de plakkers maar voor peuters/kleuters enorm leuk !!

Ik ben dus zeker van plan een nieuw doosje te kopen als deze op is :-) 7,99€ voor 24 stickers... daar heb je ze niet voor bij de apotheek en ook niet met zo een leuke dierenprint ! Wij zijn fan !Zzzzzorg dat de muggen op afstand blijven!

Voeg commentaar toe
squitos muggen

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram