Blog

trybike-2in1-vintage-zwart-kamielenco 1

Trybike steel loopfietsjes

19.02.2019

Fietsen was nog nooit zo leuk met deze Trybike steel 2-in-1 driewielloopfiets.

Waarom zou je een Trybike steel kopen?

- Trybike is ontwikkeld en ontworpen in Europa, Nederland

- Trybike is gemaakt uit de beste materialen, heeft mooie details en een hoogkwalitatieve afwerking

- Trybike kan al vanaf 15 maanden: De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen.

- Trybike vanaf 2 à 3 jaar: de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers super eenvoudig.

- Trybike heeft een uniek item, namelijk de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog lager of hoger zetten en kun je de wielbasis lager of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind. Van de Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen. Het zadel is instelbaar van 30 tot 45 cm. Bovendien worden er diverse stickervellen meegeleverd om de fiets zelf te personaliseren.

- Trybike heeft een scherpe prijs: De adviesprijs van € 129,95 lijkt veel maar daarvoor krijgt je kind iets waar hij of zij 5 jaar mee doet en waar je anders 3 producten voor zou moeten kopen.


Waarom een Trybike je zal bevallen!

trybike-2in1-vintage-grijs-kamielenco
trybike vintage pink 2 kamielenco
trybike-steel-loopfiets-vintage-blauw_kamielenco
trybike-steel-trike-kit-black kamielenco 1

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram