Blog

bibs tutjes

Wat is er speciaal aan de BIBS tutjes?

07.11.2018

Wat is er speciaal aan BIBS fopspeentjes?

De BIBS tutjes zijn in de eerste plaats gigantisch trendy en vind je op alle trendy webshops. Anderzijds zijn de Bibs fopspenen gemaakt van natuurrubber en ze zijn de ideale speen voor als je borstvoeding geeft.

De vorm van de speen is een nabootsing van de borst en is ontwikkeld om de zuigreflex van de baby te ondersteunen. De ronde vorm van de speen wordt ook wel een kersvorm genoemd. Het schild is ook rond en buigt weg van het gezichtje. Hierdoor wordt de huid nog goed bereikt door lucht én wordt eventuele irritatie verminderd doordat er minder druk komt op de babyhuid.

BIBS spenen zijn zacht, flexibel en licht van gewicht. De Bibs speen is 100% BPA-free en PVC-free en bevat geen ftalaten. Het schild is gemaakt van polypropyleen.

Er bestaan drie maten in de Bibs spenen:

- Maat 1: 0-6 maanden
- Maat 2: 0-18 maanden (oorspronkelijk is deze maat voor kindjes vanaf 6 maanden, maar het verschil met maat 1 is erg klein, dus wordt deze maat ook veel gekozen voor jongere kindjes)
- Maat 3: 18+ maanden

De fopspenen zijn er in talrijke trendy kleurtjes, zoals: vanilla, dark oak, woodchuck, rose blush en nog zoveel meer. Een echt juweel voor een kindje!

Het tutje komt uit Denemarken en dit bedrijf maakt al 40 jaar de beste fopspeentjes.

Schoonmaken door hem voor gebruik te steriliseren door er kokend water over te gieten. Druk het water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld.

Naast de mooie Bibs speen heeft het Deense merk ook mooie Bibs Loops ontworpen. Ook deze zijn zonder BPA, PVC en zonder ftalaten.

Je kan deze gebruiken als: ketting voor de kinderwagen, om speelgoed op te hangen, maar ook om je swaddle doek te bevestigen zijn deze loops ideaal.

Voor een ketting (wagenspanner) heb je 12 loops nodig - de diameter is 5cm.


Wil jij ook zo'n trendy tutje van Bibs?

Voeg commentaar toe
bibs_fopspeen_beige kamielenco
bibs loops mix kamielenco
bibs loops mix kamielenco setting
bibs loops setting

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram