Blog

wobbel voorbeeld kamielenco

Wat is een wobbel?

22.05.2019

Waarom zou je een Wobbel kopen? De Wobbel heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. In een digitale wereld biedt dit speelgoedje een uitdaging tot actief en intuïtief spel. Je kindje gebruikt zijn fantasie en creativiteit als hij met de Wobbel in de weer is.

Daarnaast bevordert Wobbel de motorische ontwikkeling van je baby. Door erop te balanceren, oefent je kindje zijn evenwicht en balans. Ook traint hij hiermee de spierkracht in zijn hele lijf en groeit het lichaamsbewustzijn. Daarnaast brengt dit houten speelgoed jong én oud in beweging. Je kan zelf ook gezellig meespelen met je baby, het Wobbelboard is namelijk ook geschikt voor volwassenen. Allemaal fit in de familie!

En niet onbelangrijk: dankzij het basis design, past dit stuk speelgoed perfect in je huis. De Wobbel is leverbaar in verschillende kleuren en is naast de originele maat ook verkrijgbaar in een XL-variant.

Het Wobbel balance board doet een beroep op het verbeeldingsvermogen van je kind. Dankzij de eenvoudige, ongedefinieerde vorm kan je kleine ontdekker erin zien wat hij wil. Het balance board kan hierdoor op veel verschillende manieren worden ingezet.

Wie denkt dat de Wobbel alleen leuk is om op te wiebelen, heeft het mis. Dit eenvoudige stuk speelgoed kan alles zijn: een hut of tunnel, een winkeltje, een brug of racebaan voor auto’s. Of toch de rug van een grote beer? En hé, als je hem op zijn zijkant zet, is het ineens een hekje!

De Wobbel is perfect voor het oefenen van de motoriek. Je kleine actieveling kan erop balanceren op allerlei manieren: zittend, staand, eroverheen wandelend, op handen en knieën, liggend. Ook als glijbaan of als onderdeel van een hindernisbaan is het balance board prima in te zetten.

Jijzelf kan de Wobbel ook gebruiken, niet alleen als je samen met je kind speelt, maar ook voor je persoonlijke work-out. Je kan bepaalde spiergroepen versterken, je balans trainen en yoga-oefeningen doen. En dat gewoon in je eigen huiskamer. Of gebruik de Wobbel als ontbijttafeltje!

De Wobbel is gemaakt van een hoogkwalitatief materiaal. Het hout is stevig en glad en het is bewerkt met blanke lak op waterbasis of linnen-white wash. Dit stuk houten speelgoed heeft een CE-markering en voldoet dus aan de Europese veiligheidseisen.

Het balance board is met en zonder viltbekleding verkrijgbaar. Het EKO vilt zorgt voor demping, bescherming en vormt gelijk een anti-sliplaag, zodat je kindje er veilig op kan staan zonder uit te glijden. Het basismodel met vilt is CE-goedgekeurd voor gebruik vanaf baby.

Zoals met elk speelgoed waar veel beweging bij komt kijken, is het raadzaam om je kindje altijd in de gaten te houden als hij met de Wobbel speelt.


Wobbel kopen online

wobbel-original-blank-gelakt-kamielenco-voorbeeld
wobbel schommel
wobbel slapen
wobbel voorbeeld kamielenco 1
wobbel voorbeeld
wobbelene
wobbel-original-blank-gelakt-voorbeeld-kamielenco
wobbel baby

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram