Blog

yumbox style

Yumbox panino brooddoos

03.03.2020

Vergeet de stomme brooddoos! De tijd dat kinderen dagelijks alleen maar boterhammen meenamen is voorbij. Een lunchpakket is gevarieerder dan ooit met onder meer groenten en gezonde snacks. Wie een nieuwe lunchtrommel voor zijn kind koopt, kan er zelfs niet meer onderuit: deze bestaan nu uit verschillende compartimenten zodat je ze wel op een gevarieerde manier moet vullen. Een leuke stimulans om op een ongedwongen manier toch nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren.

Waarom kiezen voor Yumbox?

De Yumbox Panino is lekvrij door het speciale deksel dat je met een siliconen klepje afsluit. Boterhammen, fruit, rauwkost, yoghurt of salades kunnen naast elkaar gelegd worden zonder te lekken. En zonder dat alles door elkaar geraakt. Bovendien is de lunchbox makkelijk open en dicht te doen, ook voor kleine handjes, en kan deze tegen een stootje. Eens laten vallen op de grond kan dus geen kwaad!

De Yumbox Panino heeft 4 vakken. Ieder vak wordt afzonderlijk afgesloten, waardoor de verschillende etenswaren niet met elkaar in aanraking komen. Zo wordt het mogelijk diverse voedingsmiddelen naast elkaar mee te nemen, zoals appelmoes, yoghurt, dipsausje, crackers, fruit, groenten, etc. De afwisseling zorgt er bij veel kinderen voor dat zij geneigd zijn meer te eten en te proeven.


Om het nog mooier en leuker te maken kunt u gebruik maken van leuke prikkers en uitsteekvormpjes. Deze yumbox is ideaal wanneer uw kind op school overblijft, maar ook voor dagjes uit, picknicken, etc. Daarnaast kan de losse tray thuis ook als bento bord worden gebruikt. De Yumbox is gemaakt van voedselveilig materiaal.

De Yumbox tray mag in de vaatwasser (bovenste rek, maximaal 65ºC en zonder droogprogramma). Aanbevolen wordt echter de buitenkant met de hand te wassen om de levensduur te verlengen.

Afmetingen: 22 x 15 x 5 cm.
(1 groot vak van 470 ml, 2 kleinere vakken van 118 ml en 1 klein vakje voor kleine snacks of een sausje)

  • Handige indeling
  • 1x 2-cup vak + 2x 1/2-cup vakjes + een dip/treat
  • Kindvriendelijk te openen
  • Lekvrij siliconen deksel (voor yoghurt en dips, niet water)
  • Uitneembare tray om schoon te maken
  • BPA, PVC en Ftalaten vrij

Kies hier je favoriete yumbox panino

yumbox panino neptune blue stars kamielenco 2
yumbox panino mystic aqua kamielenco 1
yumbox panino neptune blue stars kamielenco1
yumbox panino stardust pink kamielenco gevuld

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram