Blog

image_enl.jpg

Zazu Lou nachtlampje met geluid

22.11.2016

Zazu Nachtlampje Lou door Mieke Dingens

We hebben een zoontje van 2 jaar, dat nogal een moeilijke slaper is. Wordt veel wakker, en lijkt dan niet te weten waar hij is.

Daarom was ik op zoek gegaan naar een lief en leuk nachtlampje. We hadden al ervaring met een Padabo en andere nachtlampjes, maar gezien zij continu blijven branden wanneer het donker is, is dit ook geen oplossing.

Toen we vorig jaar bij jullie winkel terecht kwamen, zag ik dit lieve uilen lampje staan. Niet alleen dat het een uiltje is (met een lief snoetje), vind ik geweldig, maar dat ie nu net dezelfde naam als onze zoon heeft 'Lou', is gewoon een 'match made in heaven'.

Dus natuurlijk wilden we dit uiltje een nieuwe thuis geven.

Hij kwam dus mee naar huis en onze kapoen mocht hem helpen uitpakken, wat ie zo leuk vond, en 'oehoe!'.

Papa mocht zich bezig houden met het technische, hoewel dit echt makkelijk is.

De eerste nacht heeft ie zijn werk al gedaan, we hebben hem ingesteld dat ie enkel aangaat als onze kapoen lawaai maakt, zodat wanneer er iets is, we direct kunnen zien wat er is.

Ikzelf vind het alvast een topproduct, omdat je de 'sterkte' kan bepalen (door enkel de uil, of de 'maan' te laten branden'.

Nu hij wat ouder is, begint ie de andere knopjes ook te ontdekken, maar gelukkig bestaat ie uit stevige plastiek en kan hij tegen een stootje! (Nog zo'n mooi voordeel van dit lampje).

We kozen de grijze versie, zodat hij naderhand ook nog bruikbaar zou zijn voor broer of zus. Dat is nog iets wat we belangrijk vinden, dat het kwalitatief is en dus langer meegaat. (Wat tegenwoordig al uitzonderlijk is).

Voeg commentaar toe

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram