Joolz Day 3 Kinderwagen Promotie

BESTEL NU EEN JOOLZ DAY3 EN ONTVANG DE CAR SEAT ADAPTERS EN SWADDLE GREY MELANGE GRATIS

ACTIE GELDIG OP JOOLZ DAY 3 PARROT BLUE, QUADRO NERO, MIDNIGHT BLUE, GRIGIO NUOVO

KOM ZEKER LANGS BIJ ONS IN DE WINKEL EN ONTDEK ONZE ACTIE VAN DAT MOMENT

Smarter - Easier - Better

De Joolz Day³ is gemaakt om comfortabel en stijlvol door de stad te navigeren. De hoogwaardige look en eigenschappen combineren stijl met functionaliteit, zodat dit de perfecte kinderwagen is voor ouders die net zoveel waarde hechten aan design als wij.

De wieg met doorkijkventilatie zorgt voor frisse lucht, terwijl het hoofdkussen in het matras en de verstelbare voetensteun extra steun bieden voor het hoofdje en de voeten van je kind. De stoel op tafelhoogte kan als kinderstoel worden ingezet. En omdat de Joolz Day³ rechtop kan worden opgeborgen, is hij zelfs geschikt voor de kleinste stadsappartementen.


Joolz Day 3 Earth collectie

Er gaat niks boven een wandeling in de natuur. Diep in het bos of gewoon in het park, met de Joolz Earth collectie omarm je de schoonheid van onze aarde. De Joolz Day³ Earth collectie is stijlvol afgewerkt met een bruine leatherette duw- en veiligheidsbeugel en een grey melange voering. De collectie heeft een zilver onderstel en zwarte wielen.

Verkrijgbaar in de kleuren : Parrot Blue, Hippo Grey, Elephant Grey, Camel Beige

Joolz Day 3 Studio collectie

Hé daar, jij stijlvolle wereldburger. Ontdek het chique design van de Joolz Studio collectie. Laat je oog vallen op de exclusieve stoffen in een mélange van kleuren, voorzien van handgemaakte details met dubbele stiksels.


Verkrijgbaar in de kleuren : Amazing Grey, Graphite Grey, Midnight Blue

Joolz Day 3 Quadro collectie


Zet je zonnebril op en flaneer er op los. De Joolz Quadro collectie accentueert je stoere karakter. Het strakke design met vierkante details en moderne kleuren zorgt ervoor dat je met een glimlach je nieuwe leven inloopt. Klaar om de goede vibes door te geven aan je kleintje.

Verkrijgbaar in de kleuren : Grigio Nuova, Nero