Maak hier je geboortelijst aan

DE VOORDELEN

  1. Registreer je en log snel en eenvoudig in, 24/24 - 7/7 te raadplegen en nu: shoppen maar!
  2. Er is geen aankoopverplichting. Wens je toch iets te reserveren? Stuur ons gewoon een mailtje! We vragen een vermelding op het geboortekaartje.
  3. Kies je favoriete items van talrijke merken uit ons ruime assortiment. Alle geboortelijsten zijn gelinkt aan de winkelvoorraad. Het kan dus gebeuren dat een item, al dan niet tijdelijk, uitverkocht is, als je bevallen bent. Alle producten op je lijst worden dus niet automatisch gereserveerd.
  4. Eenvoudig bestellen voor familie en vrienden.
  5. Mooie geschenkverpakking.
  6. Gratis levering bij de ouders 1x per week (tot 6 weken na geboorte of tot na de babyborrel). Uiteraard mogen jullie ook bij ons langskomen om alle betaalde cadeautjes op te halen.
  7. 10% van de gekochte waarde van de geboortelijst wordt u aangeboden in de vorm van een waardebon. Niet van toepassing op kortingen en acties.

HOE START JE?

  1. Registreer je en log in op onze website.
  2. Maak een wenslijst met al je favoriete items.
  3. Verstuur je wenslijst naar info@kamielenco.be
  4. Wij maken een persoonlijke pagina voor je aan. Klik hier om een voorbeeld te bekijken. Vul de naam van de baby in "Arne" en klik op zoeken. Klik daarna op "Bekijk website". De geboortelijst is ingesteld zonder beveiliging, maar je kan ook kiezen voor een beveiliging met wachtwoord.
  5. Vermeld de link en het wachtwoord op het geboortekaartje.
  6. Bij de geboorte van jullie kindje zetten we de geboortelijst actief.
  7. Via je persoonlijke login kan je de geboortelijst opvolgen.
  8. Een geboortekaartje opsturen kan naar: Kamiel & Co, Kapelstraat 89, B-3590 Diepenbeek

Wens je meer informatie of wil je onze leuke spulletjes van kortbij zien, voelen en beleven? Kom dan gewoon even langs op de Kapelstraat 89 - 3590 Diepenbeek.