Wie zijn we

Over ons

Van air-hostess bij Sabena tot secretaresse bij de grootste krantendrukkerij van Limburg, werd ik, Ann, na jaren toch gebeten door de ‘zelfstandige’ microbe. Zitten, zwijgen en volgen was niet meer helemaal mijn ding en ik ging ervoor! Zonder kids, jong en onervaren, een zeer beperkt budget, geen eigen pand…. Maar na slechts 7 maanden onderzoek was Kamiel & Co, een babyspeciaalzaak, geboren!

Nu mogen we intussen 15 kaarsjes uitblazen en al enige tijd heeft Steven de touwtjes in handen voor de webshop, die een succes, naast de stenen winkel van 250m², is. Het ene vult het andere aan en we voelen ook aan onze klanten dat zij dit bijzonder belangrijk vinden. Vind jij het ook belangrijk het toch nog ’s effe in het echt te zien en te voelen? Dat kan bij ons ook nog!

Ben je zwanger en zoek je een plek waar je geen winkelkar in je handen geschoven krijgt of je familie enkel op een scherm alles kan zien? Dan moet je zeker ’s komen ervaren hoe wij tewerk gaan met onze geboortelijstkastjes en persoonlijke uitleg en vergeet de mooi ingepakte cadeautjes die je op jouw ziekenhuisbed zal mogen ontvangen, vooral niet. Maak je de lijst liever zelf online aan, kan dat natuurlijk ook.

Als rasechte Limburgers, helpen we onze klanten graag zo goed mogelijk verder, en laten we jullie dan ook graag meegenieten van wat extraatjes, zoals ons spaar & pluk systeem of 10% aan korting voor de volgende (online) aankoop!

Twee keer per jaar organiseren wij een grootste opendeur, met een ijsje of andere zoeternij, een hip springkasteel voor de kids in de zomer en altijd is een professionele fotografe paraat voor de knapste foto van jouw oogappel.

Wil jij hiervan graag op de hoogte blijven, kijk dan eens naar onze facebook-pagina of op Instagram en schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief!

Ann, Steven en een toffe jonge verkoopster staan klaar

Van dinsdag tot en met vrijdag: 09u30-12u00 en 13u30-18u00

Zaterdag: 10-18u00 doorlopend

Zondag en maandag gesloten

Heb je vragen, kan je ons tijdens de openingsuren telefonisch bereiken en anders proberen we altijd zo snel mogelijk jullie vragen via mail of facebook te bekijken.

Mis jij trouwens nog wat in ons assortiment? Tuurlijk staan wij open voor alle suggesties!