Blog

Packshots1819831

Done by Deer silicone eetgerief

08.04.2021

Hoeveel keer heb je al moeten denken... dat bord wordt maar stuk gegooid door de kids op de vloer...?! Wel, dan kan je nu samen eten op een relaxte manier met het siliconen eetgerief van DONE BY DEER.

Praktisch en mooi voor je kids en je kunt het makkelijk reinigen in de vaatwasser en alles uit silicone is ook geschikt voor in de magnetron. De afgeronde binnenranden maken het opscheppen van eten eenvoudig.

Ook silicone is handig omdat het een anti-slip functie heeft!!

Aan tafel gaan is zoveel leuker met een mooi bordje voor je mini. De siliconen beker van Done by Deer is ideaal voor kindjes die starten met zelfstandig eten en drinken.

De silicone eetsetjes van Done by Deer zijn heel populair omdat ze tegen alles kunnen: je mag ze laten vallen, ze mogen in de vaatwasser en je mag er rechtstreeks voedsel in opwarmen in de microgolfoven. (temperaturen van -40 tot +230° C zijn toegelaten en deze artikels zijn voedselveilig!)

Smakelijk eten!

Begin 2015 is Silly U omgedoopt tot Done by Deer!
Dit is een hip Deens merk met een uitgebreide collectie kinder(kamer)producten. De collectie kenmerkt zich door producten met een mooi design en die zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. De collectie bestaat o.a. uit bedtextiel, muurkastjes en opbergbakken, muurstickers, verlichting en knuffels. Het bijzondere van deze collectie is dat de producten onderling heel erg mooi combineren zodat je jouw ideale baby- en kinderkamer kan creëren.

Ontdek hier het nieuwste siliconen Done by Deer eetgerief voor je mini!

done by deer spoon powder pack
done by deer spoon blue
Packshots1516379_4
Packshots1719835

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram